2021. gada 13. okt.

SVARĪGI! SVARĪGI!SVARĪGI!

                                                        No 11.10.2021. līdz 11.01.2022.

     Bibliotēkas reģistrētiem lasītājiem nodrošina individuālu grāmatu apmaiņu un iespēju lietot datoru e-pakalpojumu izmantošanai, ja telpā bez apmeklētāja un bibliotēkas darbinieka nav citu cilvēku.

    Līdz ar to bibliotēka nosaka, ka lietotāji bez vakcinācijas/ Covid-19 pārslimošanas sadarbspējīga sertifikāta, bibliotēkas apmeklējumu piesaka. kā arī iepriekš rezervē grāmatas. Bibliotēka nosaka arī konkrētu apmeklējuma laiku reģistrētiem lietotājiem  bez vakcinācijas. Covid-19 pārslimošanas sertifikāta un lietotājiem ar vakcinācijas/ Covid-19 pārslimošanas sertifikātu. Tas pats attiecas uz e-pakalpojumu izmantošanu pie datoriem.

    Bērni līdz 12 gadu vecumam bibliotēku individuāli apmeklē tikai tādas personas pavadībā, kurai ir vakcinācijas/Covid-19 pārslimošanas sertifikāts. Ja personai nav minētā sertifikāta, tiek nodrošināta grāmatu apmaiņa.

    Bērni no 12 gadu vecuma uzrāda testēšanas sertifikātu vai laboratorijas izziņu par pēdējo 72 stundu laikā veikta skrīninga testu ar negatīvu rezultātu.

Klātienē iekštelpās bibliotēka nodrošina vienai personai vismaz 15 m² no publiski pieejamās telpas platības. Apmeklētāji lieto sejas maskas, ievēro pārējās drošības prasības.

                                     Organizēti bibliotēkas pasākumi un pakalpojumi.

    Lietotāji ar vakcinācijas/ Covid-19 pārslimošanas sadarbspējīgu sertifikātu var piedalīties bibliotēkas organizētos pasākumos.

    Vienmēr tiek veikta apmeklētāju vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu verifikācija, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

    Bērni no 12 gadu vecuma uzrāda testēšanas sertifikātu vai laboratorijas izziņu par pēdējo 72 stundu laikā veikta skrīninga testu ar negatīvu rezultātu.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru